Ochrana osobných údajov

http://re-ca.com Ochrana osobných údajov
Tieto zásady ochrany osobných údajov boli zostavené tak, aby lepšie slúžili tým, ktorí sa zaoberajú používaním ich „Osobne identifikovateľných informácií“ (PII) online. PII, ako je opísané v amerických zákonoch o ochrane osobných údajov a informačnej bezpečnosti, je informácia, ktorá sa môže použiť samostatne alebo s inými informáciami na identifikáciu, kontaktovanie alebo lokalizáciu jednej osoby alebo identifikáciu jednotlivca v kontexte. Prečítajte si prosím pozorne naše pravidlá ochrany osobných údajov, aby ste pochopili, ako zhromažďujeme, používame, chránime alebo inak spracovávame svoje osobné údaje v súlade s našimi webovými stránkami.

 

Aké osobné údaje zhromažďujeme od ľudí, ktorí navštívili náš blog, webové stránky alebo aplikáciu?
Pri objednávaní alebo registrácii na našich stránkach, podľa potreby, môžete požiadať o zadanie svojho mena, e-mailovej adresy alebo iných údajov, ktoré vám pomôžu s vašimi skúsenosťami.
Kedy zhromažďujeme informácie?
Informácie o vás zhromažďujeme pri registrácii newsletteru, vyplňovaní formulára alebo zadávaní informácií na našich stránkach.

 

Ako používame vaše informácie?

Môžeme použiť informácie, ktoré zhromaždíme od vás, keď sa zaregistrujete, nakupujete, zaregistrujete sa do nášho newsletteru, odpovedáte na prieskum alebo marketingovú komunikáciu, surfujete na webe alebo použijete niektoré ďalšie funkcie webu nasledujúcimi spôsobmi:

Ak chcete prispôsobiť svoje skúsenosti a umožniť nám dodať typ obsahu a produktov, ktoré vás najviac zaujímajú.
Aby sme vám mohli lepšie poskytnúť služby pri odpovedi na Vaše požiadavky na zákaznícky servis.
Správa súťaže, propagácie, prieskumu alebo inej funkcie webu.
Ak chcete s nimi po korešpondencii (live chat, e-mail alebo telefonické otázky)

Ako chrániť svoje informácie?
Nepoužívame skenovanie a / alebo skenovanie zraniteľností na štandardy PCI.
Poskytujeme iba články a informácie. Nikdy nepožiadame o čísla kreditných kariet.

Používame pravidelné skenovanie škodlivého softvéru.

Vaše osobné údaje sú obsiahnuté za zabezpečenými sieťami a sú prístupné len obmedzenému počtu osôb, ktoré majú takéto systémy osobitné prístupové práva a sú povinné zachovávať dôvernosť informácií. Okrem toho všetky citlivé / kreditné informácie, ktoré dodáte, sú šifrované pomocou technológie Secure Socket Layer (SSL).
Zavádzame rôzne bezpečnostné opatrenia, keď používateľ zadá, predkladá alebo pristupuje k informáciám, aby zachoval bezpečnosť Vašich osobných informácií.
Všetky transakcie sú spracované prostredníctvom poskytovateľa brány a na našich serveroch nie sú uložené ani spracované.

 

Používame cookies?
Áno. Súbory cookie sú malé súbory, ktoré lokalita alebo jej poskytovateľ služieb prenáša na pevný disk vášho počítača prostredníctvom vášho webového prehliadača (ak povolíte), ktorý umožňuje systémom lokality alebo poskytovateľa služieb rozpoznať váš prehliadač a zachytiť a zapamätať si určité informácie. Napríklad používame súbory cookie, ktoré nám pomáhajú pamätať a spracovávať položky vo vašom nákupnom vozíku. Používajú sa tiež na pochopenie vašich preferencií na základe predchádzajúcich alebo aktuálnych aktivít na stránkach, čo nám umožňuje poskytnúť vám vylepšené služby. Používame aj súbory cookie, ktoré nám pomáhajú zostavovať súhrnné údaje o návštevnosti stránok a interakcii stránok, aby sme v budúcnosti mohli ponúknuť lepšie skúsenosti a nástroje pre stránky.
Cookies používame na:
Sledujte reklamy.
Zostavte súhrnné údaje o návštevnosti stránok a interakciách stránok, aby ste v budúcnosti ponúkli lepšie skúsenosti a nástroje. Môžeme tiež použiť dôveryhodné služby tretích strán, ktoré sledujú tieto informácie v našom mene.
Môžete si vybrať, či vás počítač varuje pri každom odoslaní súboru cookie, alebo môžete vypnúť všetky súbory cookie. Vykonáte to pomocou nastavení prehliadača. Pretože je prehliadač trochu iný, pozrite sa do ponuky Pomocníka prehliadača, aby ste zistili správny spôsob úpravy súborov cookie.

Ak vypnete súbory cookie, niektoré z funkcií, ktoré zefektívňujú vašu webovú stránku, nemusia správne fungovať. Neovplyvní to používateľské skúsenosti, ktoré znižujú efektivitu vášho webu a nemusia fungovať správne.

 

Zverejnenie tretej strany
Nepredávame, neobchodujeme alebo inak prenášame vaše osobné údaje.

 

Odkazy tretích strán
Na naše webové stránky nezahŕňame ani neposkytujeme produkty alebo služby tretích strán.

 

Google

Reklamné požiadavky spoločnosti Google môžu byť zhrnuté reklamnými princípmi spoločnosti Google. Zavádzajú sa, aby poskytli pozitívnu skúsenosť používateľom. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Na našej stránke používame inzerciu Google AdSense.
Spoločnosť Google, ako dodávateľ tretej strany, používa súbory cookie na zobrazovanie reklám na našich stránkach. Používanie súboru cookie DART zo strany spoločnosti Google mu umožňuje poskytovať reklamy našim používateľom na základe predchádzajúcich návštev našich stránok a iných stránok na internete. Používatelia môžu zrušiť používanie súboru cookie DART tak, že navštívia pravidlá ochrany osobných údajov služby Google a obsahovej siete Google.
Zaviedli sme nasledovné:
Remarketing so službou Google AdSense
Nahlasovanie zobrazení v Obsahovej sieti Google
Spoločne s dodávateľmi tretích strán, ako je napríklad spoločnosť Google, používame súbory cookie prvej strany (napríklad súbory cookie služby Google Analytics) a súbory cookie tretej strany (napríklad súbor cookie DoubleClick) alebo iné identifikátory tretích strán spolu s cieľom zhromažďovať údaje o interakciách používateľov s zobrazeniami reklám a inými funkciami reklamných služieb, ktoré súvisia s našimi webovými stránkami.
Odhlásenie:
Používatelia môžu nastaviť predvoľby týkajúce sa spôsobu, akým vám spoločnosť Google inzeruje na stránke Nastavenia reklamy Google. Prípadne sa môžete odhlásiť na stránke Odhlásenie iniciatívy sieťovej reklamy alebo pomocou doplnku prehliadača Opt Out prehliadača Google Analytics.

 

Zákon o ochrane osobných údajov v Kalifornii
CalOPPA je prvý štátny zákon v štáte, ktorý požaduje komerčné webové stránky a služby online na uverejnenie pravidiel ochrany osobných údajov. Dosah práva dosahuje ďaleko za hranicami Kalifornie a požaduje, aby každá osoba alebo spoločnosť v Spojených štátoch (a možno aj vo svete) prevádzkovala webové stránky zhromažďujúce osobné údaje od spotrebiteľov v Kalifornii, aby na svojej webovej stránke uverejnili nápadnú politiku ochrany osobných údajov, v ktorej budú uvedené presne zhromaždené informácie jednotlivcov alebo spoločností, s ktorými sa zdieľa. – Viac nájdete na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Podľa spoločnosti CalOPPA súhlasíme s nasledujúcim:
Používatelia môžu navštíviť naše stránky anonymne.
Po vytvorení týchto pravidiel ochrany osobných údajov pridáme na ňu odkaz na našej domovskej stránke alebo aspoň na prvej významnej stránke po vstupe na naše webové stránky.
Náš odkaz na ochranu osobných údajov obsahuje slovo „Ochrana osobných údajov“ a dá sa ľahko nájsť na stránke uvedenej vyššie.
Budete upozornení na všetky zmeny v pravidlách ochrany osobných údajov:
Na našej stránke ochrany osobných údajov
Môže zmeniť vaše osobné údaje:
Pošlite nám e-mail
Ako náš web zaobchádza s nevhodnými signálmi?
Umožňujú naše stránky sledovanie správania tretej strany?
Je tiež dôležité poznamenať, že nepovoľujeme sledovanie správania tretej strany

 

COPPA (zákon o ochrane osobných údajov o deťoch online)

Pokiaľ ide o zhromažďovanie osobných údajov od detí mladších ako 13 rokov, zákon o ochrane osobných údajov online (COPPA) dáva rodičom kontrolu. Federálna obchodná komisia, agentúra na ochranu spotrebiteľov v Spojených štátoch, presadzuje pravidlo COPPA, v ktorom sa vysvetľuje, čo musia prevádzkovatelia internetových stránok a služieb online chrániť, aby ochránili súkromie a bezpečnosť detí online.

Osobitne neobchodujeme s deťmi mladšími ako 13 rokov.
Umožňujeme tretím stranám, vrátane reklamných sietí alebo doplnkov, zhromažďovať informácie o PII od detí do 13 rokov?

 

Spravodlivé informačné postupy

Zásady spravodlivých informačných postupov tvoria pilier zákona o ochrane osobných údajov v Spojených štátoch a koncepty, ktoré obsahujú, zohrali významnú úlohu pri vývoji zákonov o ochrane údajov na celom svete. Pochopenie princípov spravodlivej informačnej praxe a spôsobu ich implementácie je rozhodujúce pre dodržiavanie rôznych zákonov o ochrane osobných údajov, ktoré chránia osobné údaje.

Aby sme boli v súlade so spravodlivými informačnými postupmi, vykonáme nasledujúce reakcie, ak dôjde k narušeniu údajov:
Oznamujeme vás e-mailom
Do 7 pracovných dní
Súhlasíme tiež s princípom individuálnej nápravy, ktorý vyžaduje, aby jednotlivci mali právo zákonne vymáhať vynútiteľné práva voči zberateľom a spracovateľom údajov, ktorí nedodržiavajú zákon. Táto zásada vyžaduje nielen to, aby jednotlivci mali vynútiteľné práva voči používateľom údajov, ale aj to, že jednotlivci využívajú súdy alebo vládne agentúry na vyšetrovanie a / alebo stíhanie nedodržiavania údajov zo strany spracovateľov údajov.

 

Akt CAN CAN SPAM

Zákon CAN-SPAM je zákon, ktorý stanovuje pravidlá pre komerčnú e-mailovú správu, stanovuje požiadavky na komerčné správy, dáva príjemcom právo na zastavenie odosielania e-mailov, aby ich posielali, a vyhlasuje tvrdé sankcie za porušovanie.

Vašu e-mailovú adresu zhromažďujeme s cieľom:
Spracovanie objednávok a odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcich sa objednávok.
Odošlite ďalšie informácie týkajúce sa vášho produktu a / alebo služby
Trhujte do nášho zoznamu e-mailov alebo pokračujte v odosielaní e-mailov klientom po uskutočnení pôvodnej transakcie.
Aby sme boli v súlade s programom CANSPAM, súhlasíme s nasledujúcim:
Nepoužívajte falošné alebo zavádzajúce subjekty alebo e-mailové adresy.
Identifikujte správu ako reklamu primeraným spôsobom.
Zahrňte fyzickú adresu sídla firmy alebo sídla.
Sledujte e-mailové marketingové služby tretích strán, pokiaľ sa používajú.
Čoskoro požiadajte o zrušenie odhlásenia / odhlásenia.
Povoliť používateľom odhlásenie pomocou odkazu v spodnej časti každého e-mailu.

Ak kedykoľvek chcete odhlásiť od prijatia budúcich e-mailov, môžete nám poslať e-mail na
Postupujte podľa pokynov v spodnej časti každého e-mailu.

a okamžite vás odstránime z korešpondencieALL.

 

Kontaktujte nás

 

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa týchto pravidiel ochrany osobných údajov, môžete nás kontaktovať pomocou nižšie uvedených informácií.

http://re-ca.com
Mirka Nespora 26

Prešov, SK 08001

Slovensko
mato.bodnar@re-ca.com
Posledná úprava na 2018-03-12